2023 Oryantasyon Programı

Yazar: hukuk | Tarih: 3 Ekim 2023

Fakültemize yeni kayıtlanan öğrencilerin Şehire ve Akademiye uyumlarının sağlanması, öğrenci otomasyon sistemlerinin tanıtımı, Erasmus, Mevlana gibi değişim Programlarından nasıl faydalanabilecekleri ve başvuruları nasıl ve nereden takip edecekleri hususunda 02.102023 saat 11:40'da Konferans salonumuzda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Yoğunluğu birinci sınıf öğrencilerinden oluşan programa 150'nin üzerinde öğrenci ve birçok öğretim elemanımız katılmıştır.

Fakültemiz önceki Dekanlarından Prof.Dr. Mustafa TİFTİK'in açılış konuşmaları ile başlayan program Dekan Yrd. Doç.Dr. Selman ÖZDAN'ın konuşmaları ve Arş.Gör.Elif Almila PANCAROĞLU'nun sunumuyla devam etmiştir. Teknik konularda öğrenci işleri personeli Şef Arzu KIRIM'ın bilgilendirmeleri ile soru cevap faslına geçilmiştir.

Fakültemiz öğretim elemanlarının hediye ettiği hukuk kaynaklı kitap hediyesi ve öğretim elemanlarının başarı temennileriyle tamamlanmıştır.