İstinaf Yargısında Güncel Gelişmeler ve Durum Etkinliği

الكاتب: Hakan | تاريخ: ٢٥ أبريل ٢٠١٩

09 Nisan 2019 Salı günü saat 10:15’te Fakültemiz konferans salonunda gerçekleşen “İstinaf yargısında Güncel gelişmeler ve Durum” konulu etkinlikte,

Bölge Adliyesi Başkanı sn Erol TOSUN,

1. Ceza Dairesi Başkanı sn Erkan UÇAR,
  2. Ceza Dairesi Başkanı sn Hüseyin ÖZTÜRK,
  3. Ceza Dairesi Başkanı sn Atilla ARIKAN,
  4. Hukuk Dairesi Başkanı sn Sabri SEMİZ,
  5. Hukuk Dairesi Başkanı sn Mustafa KARABİNA,
  6. Hukuk Dairesi Başkanı sn İsmail ŞENGÜL’ün

Konuşmacı olarak katılmış oldukları etkinlikte istinaf mahkemelerinin tarihçesi, gelişim süreçleri ve bu günki durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Bölge Adliyesi Başkanı sn Erol TOSUN genel durum değerlendirmesi ve bilgi verirken diğer konuşmacılar dairelerinin fiili uygulamaları, saha deneyimleri ve uygulamada yaşanması muhtemel sorunlar hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Soru cevap şeklinde ilerleyen etkinlikte, her konuşmacı kendi Başkanlığı alanındaki soruları yanıtladı. Çiçek sertifika taktim ile 12:20 de son bulan konferans/Söyleşi öğrencilerle fotoğraf çekimi ile sona erdi.