Oryantasyon Programı(2019)

Yazar: nazim.olmez | Tarih: 26 Eylül 2019

Fakültemize, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı kayıt yaptıran öğrencilere 24.09.2019 tarihinden oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Dekan V. Prof.Dr.Hasan Tahsin KEÇELİGİL, öğretim elemanları ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerin katılım sağladığı pragramda açılış konuşmasını yapan Prof.Dr.Hasan Tahsin KEÇELİGİL, Fakültemizi tercih ettikleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, her geçen güçlenen bir öğretim kadrosuna sahip olduğumuzu, yeni kurulan bir fakülte olmamıza rağmen mezun öğrencilerimizin hakimlik ve savcılık sınavları başta olmak üzere birçok alanda iyi dereceler yaptığını ve her geçen gün eğitim kalitesinin daha da gelişeceğini, daha donanımlı bireyler olarak buradan mezun olacaklarını ifade ettiği konuşmasında, şehirin de öğrencilere sunduğu olanaklardan da bahsederek iyi bir eğitim-öğretim yılı temennilerini iletti.

Dekan Konuşmasının ardından yeni öğrencilere öğretim elemanlarını takdim etti. Daha sonra Arş.Gör.Dr.Metin BAYKAN öğrenci işleri Daire Başkanlığının göndermiş olduğu sunum programı çerçevesinde öğrenci bilgi sistemleri, öğrenciye sunulan sosyal ve kültürel olanaklar, değişim programları ve müfredatlar hakkında bilgi verdi. Yabancı dilin özellikle bu alanı(Hukuk) tercih eden öğrenciler için önemine vurgu yaptığı konuşmmada söz alan diğer öğretim üyeleri de aynı vurguyu pekiştirdi. Ayrıca tüm öğretim elemanları mezun olabilmek için, dönem kaybetmemek için düzenli ve planlı çalışmanın ama sürekli okumanın da önemini vurguladılar.