14. Üniversitelerarası Genç Hukukçular Kongresi

Yazar: nazim.olmez | Tarih: 30 Kasım 2018

Bu sene 22-23 kasım 2018 tarihinde "14. Üniversiteler Arası Genç Ceza Hukukçuları Uluslararası Kongresi" İstanbul Medeniyet Üniversitesinde düzenlendi. Fakültemizden Dr.Öğr. Üyesi Namık kemal TOPÇU, Arş.Gör. Merve KOCABICAK’ın da katılım gösterdiği kongreye, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Öğrencilerinden 50 kişilik bir öğrenci grubu da katılım gösterdi. Kongre öncesi ve bitiminde öğrencilerimiz istanbulun çeşitli semtlerinde bulunan tarihi mekanlara da gezide bulundu ( Eyüp Sultan Camii - Pierre Loti - Ortaköy- Miniatürk- Taksim - İstiklal Caddesi - Karaköy - Galata Kulesi - Beşiktaş - Eminönü - Mısır çarşısı - Kapalı Çarşı - Sultanahmet Camii - Topkapı Saray’ı - Yere Batan Sarnıcı - Ayasofya - Kadıköy - Üsküdar - Kız Kulesi - Çamlıca Tepesi ).