XIII. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi(21-22 Nisan 2017)

Yazar: | Tarih: 18 Temmuz 2017

Bu yıl “XIII. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi” 21-22 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Kongre’ye; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ankara Üniversitesi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dokuz Eylül Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Özyeğin Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin Hukuk Fakülteleri katılmıştır. İki gün süren kongreye fakültemizi temsilen 3. sınıf öğrencilerimizden Eda AKGÜL ve Candan TOPALOĞLU katılmış olup kongrede “Haksız Tahrik” konusunda hazırladıkları tebliğleri başarılı bir şekilde sunan öğrencilerimize takım çalıştırıcısı Araş. Gör. Merve KOCABIÇAK’a ve kongreye oturum yöneticisi olarak katılan öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Namık Kemal TOPÇU’ya katılım sertifikası verilmiştir.