XI. Üniversitelerarası Genç Hukukçular Kongresi 5-6 Mayıs 2016

XI. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi
‘’XI. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi’’ Gaziantep Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin ev sahipliğinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi katılımıyla 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.
İki gün süren kongreye Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesini temsilen 3. Sınıf öğrencilerimizden Hüseyin Ümit KAYMAZ ve Sultan GÜRCAN katılmış olup, kongrede ‘’AİHM Kararları Işığında Susma Hakkı’’ konusunda hazırladıkları tebliğleri sunmuşlardır. Tebliğ sunan öğrencilerimize başarılı sunumlarından ötürü sertifika verilmiştir. Ayrıca takım çalıştırıcısı Araş. Gör. Merve KOCABIÇAK’a ve oturum yöneticisi olan Yrd. Doc. Namık Kemal TOPÇU’ya da birer plaket takdim edilmiştir.