Öğrencilerimiz KTÜ de 16 Mayıs 2012

Fakültemiz 2. sınıf öğrencileri Çağrı ÜLKER ve Merve ŞEPBOY 16 mayıs tarihinde KTÜ de   Asya'nın Ayak Sesleri: Çin Halk Cumhuriyeti başlıklı sunum yapmışlardır.
16 Mayıs Çarşamba günü üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doc. Dr. Mustafa ÇAKIR ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü daveti ve organizasyonu ile yapılan bu etkinlik için 15 Haziran günü Samsun'dan yola çıkan öğrencilerimiz aynı gün içinde Trabzon'a vardılar. Geceyi KTÜ nün bünyesindeki Koru Hotel' de geçirdikten sonra, ertesi gün KTÜ'deki öğrenci arkadaşlarının sıcak karşılamasından sonra Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakır’la birlikte Uluslararası İlişkiler bölüm başkanı Prof. Dr. Hayati AKTAŞ ile görüştüler.  Ardında sunumlarını yapmak üzere salona geçtiler. Salonda öğrencilerimizi dinleyen bir çok öğretim görevlisi ve yoğunlukta hukuk fakültesi olmak üzere uluslararası ilişkiler öğrencileri bulunmaktaydı.  Saat 11.00 de başlayan sunum saat 13.00'a kadar aralıksız sürdü. Konunun günümüzün güncel konularından olması münasebetiyle katılanlar büyük ilgi gösterdi.  Ancak sunumun ardından ders olduğu için soru cevap kısmı yapılamadı. Öğrencilerimiz daha sonra Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakır ile birlikte  Uluslararası İlişkiler Kulübü üyesi öğrencileriyle birlikte çay içtiler ve  öğrencilerimizi uğurladılar. . Ardından KATÜ hukuk fakültesi dekanıyla görüşen öğrencilerimiz  Samsuna doğru yola çıktılar.